Compania brașoveană Allview a lansat marți, 10 martie, E3 Sign, primul lor smartphone cu senzor de amprentă. Telefonul are integrat un senzor de amprentă Synaptic, ce facilitează deblocarea prin amprentă personală și oferă o securizare sporită a datelor.

allview e3 signIată câteva din specificațiile tehnice ale Allview E3 Sign:

–  cititor de amprentă situat sub camera foto principală;

– display IPS OGS de 5.5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, protejat cu Corning Gorilla Glass 3;

– procesor MediaTek quad-core la 1.3 GHz;

– memorie RAM de 2 GB;

– memorie internă de 16 GB și slot pentru microSD până la 32 GB;

– telefon dual-sim, 3G, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS, senzor infraroşu, amplificator audio NXP;

– Android 4.4 KitKat cu Berry UI;

– camera pricipală de 8 MP cu senzor Sony IMX219 și cameră frontală de 2 MP;

– baterie de 2800 mAh, 9.3 mm grosime şi 161,9 grame.

 “Toți ne dorim ca lucrurile personale să rămână private, în special datele importante pe care le salvăm în telefon. E3 Sign oferă un grad sporit de securizare al acestor informații prin opțiunea de deblocare ce utilizează senzorul de amprentă american Synaptics. Interfața de utilizare și funcțiile noi sporesc aria de aplicabilitate a device-ului., a declarat Lucian Peticilă, Managerul General Allview.

Smartphone-ul E3 Sign este disponibil pe site-ul producătorului pe bază de precomandă începând din 10 martie, la preţul de 999 lei. Device-ului are ca bonus în pachetul de comercializare o husă tip carte pentru protecția acestuia.