Allview X1 Xtreme, cel mai performant smartphone de pe piaţă

allview-x1-xtremeBinecunoscuta Allview, o companie romaneasca ce produce şi distribuie telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri şi alte produse electronice, a lansat ieri, 18 februarie 2014, Allview X1 Xtreme, cel mai performant smartphone de pe piaţă.

X1 Xtreme are display-ul JDI IPS Full HD de 5,5 inch protejat de Gorilla Glass 3, design unibody (carcasa dintr-o bucată). Procesorul acestui telefon este Snapdragon 800 Quad Core de 2,15 GHz, fiind unul dintre cele mai puternice procesoare de pe piaţă pentru un smartphone.

Memoria RAM a smartphone-ului Allview X1 Xtreme este de 3 GB, iar memoria internă  de 32 GB, neavând posibilitatea de a fi mărită prin card.

Este dotat cu două camere foto, una principală de 16 MP, Omnivision OV16825 (cea mai performantă cameră cu care a fost dotat vreodata un device Allview) şi una frontală de 8 MP, ce te face să renunţi la aparatul foto şi camera de filmat.

Pentru a vedea mai multe informaţii despre cel mai performant telefon mobil de pe piată, Allview X1 Xtreme, vizitaţi pagina producătorului şi vedeţi specificaţiile tehnice.