Aparatul de aer condiţionat, cea mai bună soluţie de climatizare

solutii de climatizareDe câteva zile s-a instalat canicula aproape în toate regiunile ţării şi mulţi dintre noi suntem în dificultate din cauza căldurii. Am văzut că multă lume caută în această perioadă aparate de aer condiţionat portabile sau fixe şi ventilatoare cu care să mai răcorească cât de cât aerul incins din locuinţă, dar foarte mulţi au avut surpriza să nu găsească astfel de produse în magazinele din zona unde locuiesc fiind obligaţi să caute chiar şi în alte cartiere. De foarte multe ori  noi românii suntem prinşi nepregătiţi. Ştiţi cum spune o vorbă din popor, iarna îţi faci car, iar vara sanie…

Eu am un aparat de aer condiţionat cu inverter pe care îl folosesc şi iarna pentru a face căldură. Sunt foarte mulţumită de el, este silenţios şi nu este exagerat la consumul de curent. Binenţeles că am în casă şi un ventilator pe care l-am folosit intens înainte de a-mi achiziţiona aparatul de aer condiţionat, dar nu m-am debarasat de el pentru că nu se ştie niciodată.

Voi aţi întâmpinat probleme în achiziţionarea unui aparat de aer condiţionat sau de alte produse de climatizare în aceste zile de caniculă? Ce soluţii de climatizare aţi ales?