Black Friday 2014 la articole fashion (haine, încălţăminte, accesorii). Vezi unde găsești cele mai mari reduceri

Mai sunt două zile până la lansarea promoțiilor de Black Friday 2014!

Îblack-friday-2014-hainen 2014, ca şi în anii precedenți, comercianţii români vin cu promoții și oferte de Black Friday cu o săptămână mai devreme decât cei din SUA, ţara de origine a zilei marilor reduceri.

În România, cele mai mari reduceri de Vinerea Neagră la articole fashion (haine, încălţăminte, accesorii) se găsesc la următoarele magazine:

StarShinerS anunță pentru de Black Friday 2014, în limita stocului disponibil, nenumărate oferte:
– reduceri de 20% la toate articolele de pe site
– reduceri de până la 70% la articole selectate de pe site
– cadouri-surpriză neanunțate pentru orice comandă efectuată în perioada de Black Friday

Magazinul Zorile Store vine cu reduceri atât pe 21 noiembrie, cât şi pe 28 noiembrie. Ofertele din acest an vor fi la pantofi şi îmbrăcăminte sport, geci şi ghete sport şi casual de damă şi bărbaţi.

La PPT discount-urile se vor face la toate produsele de îmbrăcăminte și încălțăminte începând de la 5% și ajungând la 80%. Campania de Black Friday pe data de 21 noiembrie.

KurtMann  va începe Black Friday din data de 21 noiembrie la ora 4 a.m., cu 2000 de modele reduse cu 50%. Al doilea val de reduceri va avea loc în perioada 28 noiembrie – 7 decembrie când se vor adauga încă 3000 de modele la 50% discount.

Printre alte magazine online de fashion participante la Black Friday 2014 se mai numără: Tina R, My Closet, Otter, Ecco Shoes, dEpurtat, FashionAgenda, Miniprix, Matar, Ama Fashion, Quick24, Zonia, LaFemme şi Originals.