Încă se mai câștigă bani pe net din PTC-uri?

Încă se mai câștigă bani pe net din PTC-uri? 5


Încă se mai câștigă bani pe net din PTC-uri?

bani pe netSinceră să fiu nu credeam că mai există la momentul de față Clixsense, dar Bogdan m-a contrazis cu linkul pe care l-a afișat pe ToateBloogurile. El spune că  suma câștigată până acum poate părea mică pentru mulți, dar nu și pentru el.

Profitul realizat până acum din acest PTC e de 131.02$, sumă care poate părea mică pentru mulți, dar nu și pentru mine. Ceea ce contează pntru mine e că am reușit să câștig niște bani de 3 ani încoace din această afacere online. (sursa)

Suma retrasă de Bogdan pe 26 decembrie 2014 a fost de 6,35 dolari.

Ce părere aveți, merită oare investit timp pentru a câstiga o sumă așa de mică? Voi faceți bani pe net și din ce activitate?

Recomandă prietenilor

Părerea ta?

5 gânduri despre “Încă se mai câștigă bani pe net din PTC-uri?

 • Încă se mai câștigă bani pe net din PTC-uri? Alex

  Pentru ce scrii pe blog? Presupun ca pentru bani, pentru a-ti acoperi nevoile, dn dorinta de afirmare, etc. Este o munca si bloggingul, nu? OK, orice munca trebuie raspatita, Cum? Cu vizitatori/bani. S-a retras o suma de 6,35 dolari. Ce valoare au acei bani pentru tine?

 • Încă se mai câștigă bani pe net din PTC-uri? Adi Durai

  Eu cred ca se castiga destul de binisor si din PTC. In Adsense am 40EUR, 70 e pragul ce trebuie atins pentru retragere. Fac cam 2-3$/zi. Cel mai bine se castiga din comisioane, site-urile 2parale, profitshare etc. si din advertoriale. Un banner PTC il pui daca ai loc. Eu le pun prin rotatie dar baza e comisionul 🙂 Una e sa astepti sa faci 70eur si una e sa scoti lunar 700-800 lei de pe profitshare.

 • Încă se mai câștigă bani pe net din PTC-uri? Catalin

  O metoda foarte profitabila de a face bani pe net vine din Rusia.
  Suntem platiti cu 25 de Ruble adica,1$ doar pentru ca cineva ne da clic pe site.
  Inscrieti-va urgent aici:http://goo.gl/AL5zLw