DisneyCollectorBR în topul celor mai tari canale Youtube din punct de vedere al banilor câștigați

Social Blade a oferit un top al celor care câștigă cel mai mult din filmulețele postate pe  YouTube. Pe primul loc se situează canalul DisneyCollectorBR, care câștigă estimativ între 1.4 milioane de dolari și 21.9 milioane de dolari în fiecare an.

Ce face acest YouTuber de câștigă atât de mulți bani? E atât de simplu încât nici nu-ți vine să crezi! Deschide jucării Disney și vorbeste despre ele. Datorită acestui lucru, DisneyCollectorBR este pe locul al 6-lea ca fiind cel mai vizionat canal de pe Youtube.

Vizionând filmuletul împreună cu fiica mea, mi-am dat seama de interesul foarte mare al copiilor de a vedea ce conține un pachet de jucării Disney și mai ales surprizele din ouăle de ciocolată.

Desigur în atragerea atenției copiilor stă și modul de prezentare al jucariilor în aceste clipuri.

Recomandă prietenilor
Cum câștigă unii bani foarte mulți din Youtube
Etichetat pe:            

3 gânduri despre „Cum câștigă unii bani foarte mulți din Youtube

 • Cum câștigă unii bani foarte mulți din Youtube
  10 februarie 2015 la 23:47
  Legătură permanentă

  Socialblade-ul arată mulţi bani comparativ cu cât primesc youtuberii în realitate. Asta cel puţin pe youtube românia. Despre america şi aşa mai departe nu ştiu însă în afară se câştigă destul de bine din youtube, e chiar o meserie.

  Răspunde
 • Cum câștigă unii bani foarte mulți din Youtube
  10 februarie 2015 la 23:50
  Legătură permanentă

  Norocul lui. Daca a gasit un domeniu bun in care sa se implice si reuseste sa castige bine doar facand clipuri deschizand pachete Disney e foarte bine. In Romania lumea se duce pe santier, nu sunt multi cei care fac bani din online, cu atat mai putini cei care si traiesc din asta.

  Răspunde

Părerea ta?