Câteva farse de 1 Aprilie – Ziua Păcălelilor

1 Aprilie - Ziua PacalelilorLipiţi un afiş pe uşa unui magazin în care să precizaţi: reduceri de 50% pentru primii 100 clienţi în ziua respectivă (se lipeşte noaptea şi magazinul să aibă program după ora 8 sau chiar 9, să fie timp să facă lumea coadă).

Dacă se pot schimba semnele de la toaletă sau de la cabinele de probă bărbaţi -> femei şi invers … surpriza va fi neaşteptată.

Adună câteva ceasuri şi pune-le să sune la 6 dimineaţa în camera “victimei”.

Schimbă sarea cu zaharul şi apoi aşteaptă reacţia celorlalţi când vor gusta din mâncare.

Luaţi o foaie şi scrieţi pe ambele părţi: “Citeşte pe verso”.

Surprindeţi parinţii/ rudele cu o prietenă şi anunţul că vă căsătoriţi a doua zi.

Lipiţi un telefon mobil de jucărie sau chiar unul real ieftin cu poxipol pe scări, pe stradă, la şcoală etc. (e mai greu de făcut pentru că trebuie să nu vă vadă nimeni şi să nu-l deranjeze cineva până se întăreşte).

Lipiti 50 de RON (trageţi la imprimanta color o bancnotă pe o parte) sub catedră, sub o masă în bar, sub un birou ( lipită mai sucit să pară pierdută).

În supermarket pune în buzunarul prietenului fără să remarce, o bandă anti-furt. Când o să încerce să iasă din magazin o să fie declanşată alarma.

Un tub de bomboane din alea colorate (bonibon) în care să puneţi  căpăcele de mobilier de diferite color lipite câte două pentru a forma o bomboană.