Dacă dorești să îți “bântui” și tu prietenii pe 31 octombrie de Halloween, găsești mai jos câteva din cele mai tari mesaje înfricoșătoare de Halloween. Poți trimite prietenilor tăi un sms sau o felicitare virtuală înfricoșătoare de aici însoțită de un mesaj.

felicitare-halloweenDe Halloween, vrăjitoarele devin realitate, fantomele ies din vise, iar în parc se încing dansuri ale monștrilor. Cu toate astea îți doresc Happy Halloween!

Dragul meu, în seara de Halloween nu uita: să lași întotdeaua pe altcineva să deschidă ușa, să nu guști niciodată primul din mâncare și sub nici o formă să nu deschizi dulapul. Hi-hi-hi!

Să ai o noapte frumoasă și bântuită! Scary Halloween!

Sunt cel mai groaznic coşmar al tău …. nu mă deranja că te bântui!

Neagră noapte, plină de teroare, tu aduci în cale bestii înfricoșătoare. De prin cimitire morții iar învie, iar pe cer stupoare … e plin de vrăjitoare!

Dacă nu reușești să vezi nicio fantomă în noaptea de Halloween, nu-ți face griji! Doar uită-te în oglindă și o vei vedea! Happy Halloween!

Pregătește-ți costumul, exersează-ți privirea malefică și ieși la agățat. Nu se știe niciodată când îți întâlnești vrăjitoarea pereche!

Am să mă costumez în cel mai urât coşmar al tău şi am să te bântui toată ziua ca o fantomă de care nu mai poţi scăpa!

Vârcolacii ard de nerăbdare să vă ureze un Halloween înfricoșător!

Dacă aveți mesaje tari de Halloween, le puteți posta aici printr-un comentariu la acest articol. Happy Halloween!