Ce lucruri trebuie să conţină geanta de plajă

Geanta de plajaDacă ţi-ai ales concediul în sezonul estival vrei să ţi-l petreci pe litoral, trebuie să te gândeşti din timp la ce lucruri trebuie să le iei cu tine pe plajă.

În primul rând trebuie să avem cu noi o geantă de plajă în care să avem lucruri de strictă necesitate. Nu trebuie să avem geanta plină cu tot felul de lucruri care să îngreuneze transportarea ei.

După părerea mea cel mai important lucru ce nu trebuie să lipsească din geanta de plajă este loţiunea de protecţie solară. Indicat este să foloseşti o cremă cu factor de protecţie în funcţie de culoarea pielii tale, dar şi în funcţie de cât de mult vrei să stai pe plajă pentru a te bronza.

Pentru a răcori pielea şi a o hidrata după o zi de plajă, ai nevoie de o loţiune calmantă. Ea poate fi folosită de mai multe ori pe parcursul unei zile.

Nu numai pielea trebuie protejată de razele nocive ci şi buzele. Aşa că nu uita să-ţi ei cu tine pe plajă şi un balsam de buze care să conţină şi factor de protecţie. Trebuie folosit de fiecare dată când ieşim din apă sau ori de câte ori simţim nevoia evitând astfel uscarea şi crăparea buzelor.

Nelipsite din geanta de plajă trebuie să fie şi şerveţele pentru a îndepărta excesul de transpiraţie sau pentru a curăţa slapii inundaţi de nisip.

Pălăria şi ochelarii de soare sunt la fel lucruri de strictă necesitate, dar şi o carte nouă sau iPod-ul pentru a asculta muzică relaxantă.

De multe ori se întâmplă să nu găseşti un loc liber la sezlonguri, motiv pentru care este bine să ai cu tine prosopul de plajă. Acesta trebuie sa fie lung şi curat. În plus, îţi va protejeza pielea de pietre dure care ţi-o pot irita.

Desigur, după preferinţe, se pot lua şi alte lucruri. Pentru mine cam astea ar fi de strictă necesitate.

Voi ce considerati că trebuie să conţină geanta de plajă?