Care e cea mai bună ciocolată din lume? Dar de pe piața românească?

Printre cele mai renumite branduri de ciocolată din lume se numără: Teuscher, Galaxy, Kit Kat, Cadbury, Mars, Godiva, Ghirardelli, Puccini, Ferrero Rocher, Lindt & Sprüngli, Hershey’s, Nestlé, etc.

cea mai buna ciocolata din lume

Povestea ciocolatei Teuscher începe acum mai bine de 70 de ani, într-un orășel din Alpii elvețieni. Dolf Teuscher, fondatorul, a cutreierat lumea în lung și în lat pentru a găsi cele mai bune ingrediente. Timp de câțiva ani a experimentat cu martipan, cacao, fructe și alune, până când a ajuns la faimoasele rețete de astăzi. În ciocolateria Teuscher găsim acum peste 100 de varietăți delicioase, preparate după rețele de acum jumătate de secol. Sunt folosite doar cele mai bune și mai scumpe ingrediente naturale, fără chimicale, aditivi sau conservanți. Specialitatea casei sunt trufele cu șampanie. (sursa)

Pe piața din România, cea mai bună ciocolată cred că este Milka, urmată de Kinder, Poiana, etc. Eu prefer ciocolata Milka cu lapte, Milka cu alune și Milka cu căpșuni și iaurt.

Milka - cea mai buna ciocolata din Romania

Împart o ciocolată fină cu Vienela, Addicted, Javra, Nice, Cristi Milla și cu toți cititorii acestui blog, pe care îi invit să răspundă la întrebarea: Care e cea mai bună ciocolată din lume? Dar de pe piața românească?

Recomandă prietenilor
Cea mai bună ciocolată de pe piața românească

6 gânduri despre „Cea mai bună ciocolată de pe piața românească

  • Cea mai bună ciocolată de pe piața românească
   17 mai 2015 la 05:40
   Legătură permanentă

   Imi place si Kandia, dar preferata mea e Milka.

   Răspunde
 • Cea mai bună ciocolată de pe piața românească
  16 mai 2015 la 21:30
  Legătură permanentă

  Tot cu Milka votez si eu. Eu prefer ciocolata cu alune, cu lapte, cu orice mai putin cu fructe. Nici martipanul nu ma incanta. Dar nu stiu cum se face ca nu imi cumpar niciodata ciocolata de la supermarket. In schimb primesc des. 😀

  Răspunde
  • Cea mai bună ciocolată de pe piața românească
   17 mai 2015 la 05:38
   Legătură permanentă

   Bun asa, si eu primesc dar cand merg la supermarket, nu prea ii rezist la vederea ei pe raft. 🙂

   Răspunde

Părerea ta?