Cum să alegi cele mai bune creme antirid pentru îngrijirea tenului

cele-mai-bune-creme-antiridIndiferent de moștenirea genetică a fiecăruia sau stilul de viață adoptat, începând cu 25-30 de ani, își fac apariția primele semne ale îmbătrânirii pielii, adică ridurile . Există însă mulți factori externi ale caror consecințe pot fi atenuate printr-o îngrijire antirid adecvată.

Femeile care se respectă și vor să arate foarte bine, sunt tot timpul interesate în a găsi cele mai bune creme de față. Dar acest lucru trebuie să se facă în funcție de ten.

Pentru o piele uscată se recomandă o cremă antirid care să conțină filtru solar identic cu cel folosit pentru cremele cu protecție solară și antioxidanți.

În schimb, pentru tenul gras este recomndat a se folosi o cremă antirid care redă elasticitatea pielii și reduce aspectul gras și uleios.

Pentru a ști cum să alegi cele mai bune creme antirid în funcție de tipul de ten, poți arunca o privire aici.

Dar nu este îndeajuns să alegi cremele numai in funcție de ten. Ele trebuie alese și în funcție de vârstă. După cum ați observat, pe cutiile cremelor pe care le folosim sunt inscripținate recomandările de vârstă. E o practică relativ nouă aceasta, de a pune 25+, 30+, 35+, 45+ pe ambalaj, ajutând într-un fel consumatorul să decidă ce i se potrivește mai bine, în funcție de vârstă.

Câteva sfaturi antirid pe grupe de vârstă le poți găsi aici.