Hai să facem o friptură de porc înăbușită că tot este weekend și să o asortăm cu un vin roșu 🙂 .

Friptura-de-porc-inabusitaIngrediente:

  • 1 kg carne de porc
  • 5 linguri de bulion
  • o cana de orez
  • 2 căței de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei

Mod de preparare:

Se taie carnea cubulețe și se prăjește puțin în ulei, condimentându-se cu sare și piper. Se adaugă o jumatate cană de apă, 5 linguri de bulion, cățeii de usturoi pisați și puțin cimbru și se lasă la fiert înăbușit, cu capac. Separat se fierbe orezul cu sare. Când este gata se strecoară și se amestecă cu carnea cu sos pregătită.

Poftă bună!

sursa

Recomandă prietenilor
Culinar: Friptură de porc înăbușită
Etichetat pe:            

2 gânduri despre „Culinar: Friptură de porc înăbușită

  • Culinar: Friptură de porc înăbușită
    8 februarie 2016 la 15:33
    Legătură permanentă

    Norocul meu e că tocmai ce am mâncat. Dar și așa îmi plouă în gură :))

    Răspunde

Părerea ta?