Culinar: Friptură de porc înăbușită

Culinar: Friptură de porc înăbușită 2


Hai să facem o friptură de porc înăbușită că tot este weekend și să o asortăm cu un vin roșu 🙂 .

Friptura-de-porc-inabusitaIngrediente:

  • 1 kg carne de porc
  • 5 linguri de bulion
  • o cana de orez
  • 2 căței de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei

Mod de preparare:

Se taie carnea cubulețe și se prăjește puțin în ulei, condimentându-se cu sare și piper. Se adaugă o jumatate cană de apă, 5 linguri de bulion, cățeii de usturoi pisați și puțin cimbru și se lasă la fiert înăbușit, cu capac. Separat se fierbe orezul cu sare. Când este gata se strecoară și se amestecă cu carnea cu sos pregătită.

Poftă bună!

sursa

Recomandă prietenilor

Părerea ta?

2 gânduri despre “Culinar: Friptură de porc înăbușită