Cum găseşti cea mai ieftină asigurare RCA 

Asigurare RCA ieftinaAsigurarea de răspundere civilă auto (RCA) se adresează tuturor proprietarilor de autovehicule din România.

Conform legii, toți posesorii de autovehicule, persoane fizice ori juridice, participanţi la trafic, trebuie obligatoriu să încheie o asigurare RCA și să plătească prima de asigurare aferentă. De asemenea, au obligația de a aplica pe parbrizul vehiculului într-un loc vizibil din exterior vigneta primită odată cu polița de asigurare.

În cazul producerii unui accident în urma căruia se produc avarii unui alt autovehicul, unor bunuri sau vătămare corporală altor persoane, în baza asigurării RCA, pagubele provocate terţilor vor fi suportate de către societatea de asigurare la care aţi încheiat poliţa de asigurare.

Ştiind faptul că avariile produse maşinii din propria vină nu se despăgubesc şi că nu noi ci o a terţă parte va beneficia de această asigurare, multă lume preferă un RCA ieftin decât unul mai scump, dar de la o companie de prestigiu.

Dacă vrei să găseşti cea mai ieftină asigurare de răspundere civilă auto şi să economiseşti peste 30% din preţul poliţei, intră pe Calculatorul RCA şi compară preţurile.