Cei de la Allview vor cu tot dinandinsul să-mi pierd încrederea în ei. Două comenzi am făcut la ei pe site și nici una nu a fost onorată cum trebuie. Prima comandă a fost făcută în octombrie 2014. Din greșeală, am făcut o dublă comandă pe aceleași produse. Am sunat la numărul de telefon afișat pe siteul companiei și le-am comunicat acest lucru, iar un angajat al acesteia m-a asigurat că nu este nici o problemă și va veni o singură comandă.

A trecut o săptămână, iar în contul de pe siteul Allview erau tot două comenzi afișate. Am sunat iarăși să văd care este situația și cât trebuie să aștept pentru a primi produsele comandate. Cea care mi-a răspuns la telefon a spus că nu știe exact de ce nu a fost trimisă comanda, dar m-a asigurat că va merge la responsabilul pe această linie și va rezolva și problema cu dubla comandă.

După 4 zile de așteptare au sosit în sfârșit produsele, iar la o zi am fost sunată iarăși de curier să-mi spună că a sosit coletul. Era vorba de aceleași produse pe care le primisem cu o zi înainte. Deci problema cu dubla comandă nu fusese rezolvată. Binențeles că respectivul colet s-a întors înapoi de unde a venit. A fost simplu pentru mine deoarece am ales ca plata să se facă la sosirea produselor. Paguba cu transportul le-a revenit lor, iar eu cu două săptămâni de așteptare și cu timpul pierdut cu datul de telefoane pentru că să nu vă închipuiți că intri în legătură cu ei imediat ce-i suni.

A doua comandă pe siteul companiei Allview a fost făcută pe 10 martie 2015. Îmi trebuia folie de protecție pentru tabletă și nu găsisem mărimea potrivită. De această dată pot spune că m-au surprins de cât de repede au trimis comanda. Pe 12 martie, adică ieri a sosit coletul. Însă am avut iarăși o surpriză din partea lor. Cerusem trei folii de protecție ecran pentru tableta ALLVIEW 3 SPEED QUAD HD, dar acestea sunt mai mari decât display-ul tabletei.

folii de protectie tableta

Așadar, iată cât de bine își fac treaba angajații acestei companii, cât de promți sunt la cererile clienților.

Dezamăgire mare, Allview!