Europa League Etapa 2: Meci Dinamo Kiev – Steaua Bucureşti, joi, 02.10.2014, de la ora 20.00

dinamo-kiev-steauaSteaua va juca joi, 2 octombrie, în deplasare la Kiev, al doilea meci din Grupa J a UEFA Europa League. Meciul Dinamo Kiev – Steaua va fi transmis în direct de la ora 20.00 de Digi Sport 1 şi Dolce Sport.

Partida Dinamo Kiev – Steaua va fi arbitrată de austriacul Robert Schorgenhofer (41 de ani) care a mai oficiat la două partide ale Stelei, una din Europa League în 2012 când echipa noastră a fost învinsă în şaisprezecimi de Twente cu scorul de 0-1, şi una din turul trei preliminar al UEFA Champions League când roş-albaştri au învins Dinamo Tbilisi cu 2-0.

“Mergem la Kiev să scoatem un rezultat bun şi de ce nu să câştigăm. O remiză ar fi un rezultat pozitiv pentru noi, pentru că Dinamo este o echipă foarte bună. Nu trebuie să se întâmple la Kiev ca în primele reprize cu Astra şi Aalborg”, a declarat antrenorul grupării roş-albastre, Constantin Gâlcă.

Steaua nu se va putea baza pe Srdjan Luchin care nu are drept de joc, pentru că a evoluat în Europa League pentru Botev Plovdiv înainte de a se transfera la Steaua, dar nici pe mijocaşul drepta Adrian Popa din cauza unei accidentări suferite la un antrenament.

Echipa probabilă a Stelei: Arlauskis – Papp, Varela, Szukala, Latovlevici – Prepeliţă, Breeveld – Chipciu, Stanciu, Sânmărtean – Keşeru.
Rezerve: Fl. Niţă, Toşca, Pârvulescu, L. Filip, Tănase, Rusescu, Iancu.