Vineri, 2 martie, Pro TV a difuzat Ediția a treia a show-ului Românii au talent Sezonul 8. În acest episod am avut parte de momente foarte bune, printre care și cel al trupei RIPPERZ CREW, care a primit GOLDEN BUZZ-ul de la Andi Moisescu, cu care merge direct în semifinală.

În Episodul 3 scena de la Românii au talent 2018 a fost încărcată de pasiune, efervescență și vibrație, iar telespectatorii au urmărit momente uluitoare, dar și cel de-al doilea golden buzz al sezonului 8. Un numar special de breakdance al trupei RIPPERZ CREW, i-a vrăjit pe toți cei prezenți în sala de concurs, inclusiv pe Andi Moisescu, care a apăsat butonul auriu.

„Suntem de 11 ani în comunitatea de hip-hop și breaking în România, doar că e prima apariție în formula de față. Am stat mai mult să ne antrenăm, să progresăm împreună și mai apoi, când ajungem la un nivel, să putem apărea cu ceea ce am învățat”, au dezvăluit băieții de la Ripperz. sursa

Urmăriți online în video-ul de mai jos momentul excepțional de breakdance al trupei RIPPERZ CREW din show-ul Românii au talent 2018.


Romanii au talent 2018: Ripperz Crew – Breakdance pe romaniiautalent.protv.ro