GRECIA – ROMÂNIA, primul meci din preliminariile Euro 2016, duminică 7 septembrie 2014, de la ora 21.45

grecia-romania_111Meciul Grecia – România din preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2016, se va juca duminică 07.09.2014 pe stadionul Karaiskakis din Pireu de la ora 21.45 şi se va transmite în direct de TVR 1.

Meciul Grecia – România va fi arbitrat de o brigadă engleză, avându-l la centru pe Mark Clattenburg. Arbitrii asistenți sunt Michael Mullarkey și Simon Beck, arbitrii asistenți adiționali — Andre Marriner și Lee Probert, iar arbitru de rezervă — Simon Bennett.

În ultimele cinci întâlniri directe, România a învis Grecia o singură dată, dar selecţionata lui Victor Piţurcă este încrezătoare în forţele proprii sperând într-un rezultat pozitiv în meciul de duminică.

„Un meci extrem de important pentru ambele echipe. Important este un rezultat pozitiv pentru duminică seara, pentru a avea un tonus şi un moral bun pentru meciurile care urmează.

Momentul este bun pentru naționala Romaniei pentru că Grecia a participat la CM 2014 şi are destui jucatori care nu au meciuri în picioare. Ei sunt luptători şi pot juca la un nivel bun. Am încredere în jucătorii mei că putem să plecăm cu un rezultat bun după meciul din Grecia. Meciul se va juca în teren, echipa care va fi pregatită mai bine şi care va prinde un moment mai bun, va avea câştig de cauză”, a declarat Victor Piţurcă, citat de hotnews.ro.

Echipe probabile Grecia – România

GRECIA: Karnezis – Torosidis, Manolas, Papastathopoulos, Holebas – Maniatis, Tachtsidis, Samaris – Salpingidis, Samaras, Christodoulopoulos. Selecţioner: Claudio Ranieri

ROMÂNIA: Tătăruşanu – Tamaş, Chiricheş, D. Grigore, Raţ – Pintilii, Hoban – Chipciu, B. Stancu, Maxim – Marica. Selecţioner: Victor Piţurcă

Să sperăm că naţionala României își va lua revanșa după eliminarea din barajul de calificare la Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014.