Magazine online de haine cu mari reduceri de Black Friday

Haine de Black FridayVineri, 29 noiembrie 2013, de Black Friday (Vinerea Neagra) o serie de magazine online de haine sunt pregatite sa ofere mari reduceri de preturi fiind o ocazie buna de a improspata garderoba pentru intampinarea sarbatorilor de iarna.

Quick24.ro are reduceri de pana la 60% la o serie de articole marca Heine precum jachete, paltoane, fuste si rochii, bluze, pantaloni, ghetute, botine, etc. Ofertele de Black Friday la Quick24 cu mari reduceri la haine sunt valabile in perioada 29.11-01.12.2013.

De Black Friday si Ama Fashion s-a pregatit cum se cuvine cu reduceri substantiale la haine de calitate superioara, precum si la incaltaminte, genti si posete, etc. Spre exemplu, la compleuri sunt reduceri de preturi de pana la 30%, iar la paltoane si jachete de pana la 60%.

Zorile Store au o eclipsa totala de preturi reducerile ajungand pana la 70%, iar TinaR are reduceri masive la cele mai cool piese de sezon.

Miniprix sarbatoresc Pink Friday si au reduceri mari la o gama larga de produse facand ca preturile sa fie tot mai mici. Miniprix este cunoscut ca fiind un magazin online cu preturi mici mai ales la articole de imbracaminte.

Desigur sunt si alte magazine online cu reduceri la haine de Black Friday, dar pe cele prezentate mai sus le-am considerat de luat in seama.