MasterChef cu vedete?!

MasterChef cu vedeteCe le-a venit celor de la ProTV să aducă vedete în acest an la show-ul „MasterChef”? Cică reuneşte în bucătărie vedete pasionate de gătit. Nu-i înţeleg cum pot să facă praf un astfel de show unde ar fi trebuit să vină pasionaţii infocaţi de gastronomie şi să fie o întrecere acerbă între cei cu talent în bucătărie!

Vedetele care vor fi participa la “MasterChef – Proba celebrităţii”, că aşa se va numi  show-ul din această toamnă din 22 octombrie, sunt: Laura Cosoi, Jojo, Gina Pistol, Elena Lasconi, surorile Cheeky Girls, Carmen Şerban, Alex Dima, Adrian Daminescu, Don Baxter, Pacha Man, Şerban Copot, Octavian Strunilă, Ioan Isaiu şi Cătălin Josan.

Eu cred că nu va mai fi atât de interesant şi de aşteptat ca în sezoanele trecute. Nu că aş avea ceva cu vedetele prezente la acest show, dar ar trebui să fie un concurs între adevărate talente în ale bucătăriei. Ce va ieşi oare din acest show, vom vedea.

Voi ce părere aveţi de “MasterChef-ul” din acest an? O să aibe aceeaşi atenţie din partea publicului telespectator?

Recomandă prietenilor
MasterChef cu vedete?!

2 gânduri despre „MasterChef cu vedete?!

 • MasterChef cu vedete?!
  8 octombrie 2013 la 11:14
  Legătură permanentă

  Clar nu o sa mai fie asa de asteptat ca pana acum. Eu unu m-am saturat de asa zisele vedete. Cred ca o sa fie un fiasco total, mai ales ca fiecare vedeta o sa vrea sa se dea in spectacol cum stie ea mai bine.

  Pacat, era una dintre emisiunile care ma faceau sa mai dau drumul la TV.

  Răspunde
 • MasterChef cu vedete?!
  8 octombrie 2013 la 12:14
  Legătură permanentă

  Pe Adrian Daminescu l-am mai vazut pe la emisiuni gastronomice si pot sa spun ca se pricepe la bucatarit, chiar foarte bine. Cat despre ceilalti, mai ales Cheeky Girls…hm…poate vom avea surprize placute, cine stie?

  Răspunde

Părerea ta?