Mesaje şi sms-uri de Crăciun

Mesaje de CraciunSărbătoarea Crăciunului se apropie şi odată cu ea ocazia de a trimite mesaje şi sms-uri cât mai frumoase celor dragi, membrilor familiei şi prietenilor. Cea mai simplă metodă de a împărtaşi bucuria sărbătorilor este transmiterea de mesaje şi sms-uri cu urări de Crăciun. Alege şi tu din mesajele de mai jos şi trimite-le persoanelor dragi ţie.

Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun şi cu dragostea creştină, să primiţi în dar lumină, zurgălaăi de flori de gheaţă, mult noroc s-aveţi în viaţă. La Mulţi Ani cu Sănătate!

În noaptea sfântă de Crăciun, lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ţti inima şi primeşte un strop din binecuvantarea care se revărsa peste lume în această noapte!

Să ningă în noaptea de Crăciun cu vise împlinite! Învaţă saă visezi, păşeşte dincolo de real, Crăciunul face minuni!

Un Crăciun cu sănătate/ Masa plină cu bucate/ Casa plina cu lumini, ce aşteaptă oameni buni/ Oameni buni cu suflet mare/ La Mulţi Ani şi la mai mare!

Frumuseţea sărbătorilor de iarnă să vă găsească în case alături de cei dragi. Această sărbătoare să vă aducă multă sănătate, fericire şi împlinirea tuturor dorinţelor.

Un bătrânel cu chipul drag / V-a călcat al casei prag / Să nu jigniţi , e Moş Crăciun / Şi vă aduce un An mai bun. Crăciun fericit!

Bucuria Crăciunului să dăinuiască veşnic în inima ta luminându-ţi sufletul. Să fii vesela şi iubită şi să te bucuri de cadouri frumoase. Crăciun fericit!

Am pornit să-ţi colind de Crăciun/ Să îţi cânt în Ajun/ Bucuria s-o simţim/ Pe Iisus să îl cinstim. Crăciun fericit!

Sărbători fericite şi un brad cât mai frumos. Să vină Moş Crăciun cu un Ferrari şi să plece pe jos.

Cu colinde de Crăciun/ Îţi doresc un an mai bun/ Şi cu dragoste creştină să primeşti în dar lumină/ Zurgălăi de flori de gheaţă/ Să te bucuri mereu de viaţă/ Mult noroc să ai în toate/ La Mulţi ani cu sănătate!

Sărbători Fericite în jurul pomului de iarna şi în mijlocul celor dragi!

De Crăciun, dacă vine la tine un tip gras şi păros şi te bagă într-un sac, nu te speria! I-am scris Moşului că te vreau pe tine de Crăciun!