mesaje urari sf Constantin si Elena

Mesaje, urări, sms-uri haioase de Sfînții Împărați Constantin şi Elena

La mulți ani de Sfinții Constantin și Elena! Câteva mesaje, SMS-uri, felicitări, urări amuzante, ce pot fi trimise celor dragi care poartă numele de Constantin și Elena sau nume derivate din acestea.

Cu ocazia zilei onomastice, îți doresc o ora de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!

Sfinții împărați Constantin și Elena să-ți călăuzească mereu pașii în viață. La mulți ani!

Să-ți dea Domnul sănătate, judecată înțeleaptă, viață lungă pământească, ce doreşti să se împlinească!

Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primăvară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor de mai, iar sufletul să-ți rămână deschis către calea fericirii și împlinirii eterne!

La mulți ani Elena şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale.

Un gând senin și cateva soapte trimise din zări îndepărtate să-ti spună la ureche clipe curate, iubire, fericire, sănătate.

Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Și un sincer: „La mulți ani!”

Un zâmbet are puterea de a umple totul de lumină. Să ai parte de cât mai multe zâmbete în viață. La mulți ani!

La mulţi ani cu sănătate, Să îți dea Domnul tot ce-ți doreşti, Zile senine și fericire, Elena/Constantin, să ne trăieşti!

De ziua numelui îţi urez „La mulţi ani” şi fie ca Sfântul Constantin pe care îl reprezinţi să-şi coboare ochii asupra ta şi să-ţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

Florile din luna mai să-ti aducă multă iubire în suflet, sănătate, admirația celor dragi și multe dorințe împlinite. La mulți ani de ziua numelui!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată si un an plin de realizări. La mulți ani înfloritori!

La mulţi ani tuturor celor ce poartă numele Sfinţilor Împăraţi Constantin și Elena! Să vă călăuzească si să vă ajute a urma calea spre Domnul!