Minodora a slăbit 22 de kilograme cu ceai, dietă şi sport

Minodora a s-a ambiţionat la finalul anului trecut şi a decis să scape de greutatea în exces. Artista a reuşit să slăbească nu mai puţin de 22 de kilograme în acest timp, cu un regim special. Ea spune că a ţinut o anumită dietă, fără prăjeli, paste, cartofi, orez, pâine, şi a făcut foarte mult sport, dar unul din secretele ei de a reuşit să dea jos aceste kilograme în timp record a fost un ceai din plante exotice pe care l-a băut zi de zi de când s-a hotărat să slăbească.

Acest ceai, denumit Canadian Tea, este cunoscut în întreaga lume ca fiind cel mai eficient ceai de slăbit. Ceaiul stimulează metabolismul în mod natural, corpul produce mai multă energie şi arde cu eficienţă mai mare, grăsimile din talie, de pe fese şi şolduri, după cum scrie saramonti.ro

Ceaiul este cunoscut şi pentru efectul sau detoxifiant, ce ajută la eliminarea celulitei, acneei, la hidratarea şi catifelarea pielii.

Minodora cântarea  acum câteva luni 94 de kilograme, iar acum cântăreşte 72 kilograme dar tot nu e mulţumită şi mai vrea să slăbească 7 kg.