Ce haine pentru femei sunt la modă şi se poartă în sezonul toamnă – iarnă 2014 – 2015

tendinte-haine-toamna-iarna-2014-2015

Sursa foto: fucsia.ro

Tendinţele în materie de modă la haine femei pentru sezonul toamnă – iarnă 2014 – 2015 sunt diversificate. Multe se repetă din moda iernii trecute (texturile tweed, carouri, piele de şarpe, haine supradimensionate, supremaţia culorii negre etc). Sunt şi influenţe din tendinţele verii care tocmai ce a trecut (transparenţa, materialele delicate, culorile pastel, piese vestimentare cheie precum topul scurt, rochia cu decupaje şi salopeta), dar apar şi tendinţe noi pe care le puteţi vedea aici.

“Stilul anilor ’60 revine în acest sezon, dar marile case de modă precum Gucci sau Valentino propun o interpretare modernă, cu tentă rock. Stilul army, prezent şi el în Tendinţele pentru toamnă, este mai feminin ca niciodată.

Ţinutele pregătite de marile case de modă pentru sezonul de toamnă-iarnă 2014-2015 sunt mai comode şi mai călduroase decât oricând, în condiţiile în care designerii nu prea ţin cont de intemperii în creaţiile lor. Tricotajele, capele, cojoacele, hainele matlasate, liniile sport şi încălţămintea comodă sunt piesele vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba femeilor în anotimpul care tocmai a început.” Vedeţi despre ce ţinute este vorba aici.

Ce haine pentru femei credeţi că vor fi cele mai căutate şi se poartă în sezonul toamnă – iarnă 2014 – 2015?