Movpak, skateboard-ul electric rabatabil construit într-un rucsac

img_122441

După toate cercetările facute, se indică fatul că cel mai eficient mod de a transporta un număr mare de personae pe un spaţiu urban cât mai mic este transportul în comun. Cu toate acestea, nici un oraş nu este perfect, astfel că mai rămân distanţe uneori destul de mari de parcurs de la staţia de metrou la cea de tramvai ori altă staţie pentru mijloacele de transport în comun sau locul de muncă ori domiciliu.

Luând în calcul aceste considerente, a fost inventat Movpak, un rucsac care duce tot ce este nevoie în interiorul lui, fiind dublat de un vehicul electric capabil de viteze de până la 24 km/h.

Cum funcţionează Movpak

În primul rând, Movpak se comportă ca un rucsac normal, care are fermoare şi buzunare pentru a transporta orice ai nevoie şi care poate fi purtat în spate ca orice alt rucsac. Diferenţa o face skateboard-ul electric rabatabil ce este ataşat la acest tip de rucsac. Se trage de mânerul dedicate şi placa alunecă fără efort afară.

movpak

Folosind telecomanda fără fir, se deţine controlul asupra sitemului de viteză şi de frânare. După 14 km de rulare acest vehicul portabil necesită încărcare timp de 2 ore prin conectarea încăcătorului în orice priză standard. De menţionat este faptul că se pot încarca cu ajutorul Movpak, la nevoie pe drum, şi dispozitive cum ar fi smartphone-uri şi tablete.

Mai multe informaţii despre Movpak puteţi găsi aici.