Nu cumpăraţi încărcătoare ieftine de telefoane mobile provenite de la terţi!


Iată ce poate face un încărcător ieftin de telefon mobil care provine de la terţi!

telefon-arsO fată de 18 ani din China a fost descoperită moartă în patul ei, iar autorităţile cred că de vină este telefonul mobil al acesteia. Potrivit poliţiştilor trupul fetei prezenta arsuri, iar lângă ea, în pat, se afla iPhone-ul conectat la un încărcător şi care avea ecranul spart. Autorităţile sunt de părere că de vină pentru moartea tinerei este încărcătorul folosit.

Deşi este încă necunoscut ce fel de încărcător folosea adolescenta, însă incidentele anterioare au fost cauzate de încărcătoare terţe care provoacă supraîncălzirea sau şocuri electrice telefoanelor mobile, după cum scrie perezhilton.com.

Un alt caz s-a petrecut anul trecut, când o însoţitoare de zbor a decedat după ce a răspuns la un telefon mobil, iPhone, conectat la un încărcător care nu era produs de Apple.

O asemenea tragedie se putea petrece, săptămâna trecută, şi cu o tânără de 13 ani din Texas căreia i-a luat foc telefonul mobil, Samsung Galaxy S4, după ce i-a alunecat sub pernă. Un purtător de cuvânt al companiei Samsung a declarat faptul că bateria telefonului o fost o unitate de înlocuire şi nu una originală, de la compania lor. Puteţi vedea aici cele întâmplate.

Din cele relatate mai sus se deprinde faptul că nu trebuie să ne zgârcim la bani şi să luăm încărcătoare ieftine care nu sunt originale deoarece ne putem risca viaţa folosind asemenea produse.

 

Recomandă prietenilor

Părerea ta?