Poveste de succes despre slabit fara dieta si sport

Poveste de succes despre slăbit fără dieta și sport

slabire fara dieta si sportCristina Neagu, o asistentă și mamă a doi copii din Iași, a reușit în două luni să slăbescă 38 de kilograme fără dietă sau exerciții. Iată pe scurt povestea de succes a acesteia care luase proporții și nu mai reușea să scape de kilogramele acumulate.

După nașterea celui de-al doilea copil, femeia a început să sufere de depresie post-natală, ceea ce se întâmplase și după prima naștere. Însă de această dată a fost mult mai greu să facă față celor doi băieți mici și neascultători. Stresul și oboseala au copleșit-o după reîntoarcerea la serviciu, așa că și-a găsit refugiul în alimente pentru a se simți mai bine, la sfârșitul unei zile dure. Ea spune că ajunsese la un moment dat să cântărescă mai mult de 110 kg.

Ca să de jos din kilogramele ce le acumulase, a încercat 10 din cele mai populare diete dar fără nici un rezultat. Uneori a pierdut 2-5 kilograme dar în majoritatea cazurilor a fost un efect de yo-yo.

Cristina spune că a auzit de la un medic din spitalul unde lucra despre efectul miraculos al Garcinia Cambogia Veda pentru slăbit. Așa că s-a hotărât să încerce impulsionată și de reușita acelui medic care pierduse în greutate 15 kg timp de o lună.

Întreaga poveste de succes a Cristinei Neagu care a slăbit fără dietă și sport 38 de kilograme în mai puțin de două luni o găsiți AICI.

Recomandă prietenilor

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Andrada spune:

    Doctor OZ a fost dat in judecata la un moment dat pentru ca recomanda femeilor la el in emisiune suplimente naturale de slabit care nu fusesera testate daca au efect sau nu…el a zis ca face asta ca sa dea sperante femeilor ca exista solutii…

    Dar ce te faci cand iti da speranta si diverse boli? Aparent ce a folosit doamna e…putin toxic..dar nu s-au facut teste decat la soareci…si lor le atrofiaza testiculele….asa ca nu avem de ce sa ne facem griji…

Părerea ta?