Poveste de succes despre slăbit fără dieta și sport

Cristina Neagu, o asistentă și mamă a doi copii din Iași, a reușit în două luni să slăbescă 38 de kilograme fără dietă sau exerciții. Iată pe scurt povestea de succes a acesteia care luase proporții și nu mai reușea să scape de kilogramele acumulate.

După nașterea celui de-al doilea copil, femeia a început să sufere de depresie post-natală, ceea ce se întâmplase și după prima naștere. Însă de această dată a fost mult mai greu să facă față celor doi băieți mici și neascultători. Stresul și oboseala au copleșit-o după reîntoarcerea la serviciu, așa că și-a găsit refugiul în alimente pentru a se simți mai bine, la sfârșitul unei zile dure. Ea spune că ajunsese la un moment dat să cântărescă mai mult de 110 kg.

Ca să de jos din kilogramele ce le acumulase, a încercat 10 din cele mai populare diete dar fără nici un rezultat. Uneori a pierdut 2-5 kilograme dar în majoritatea cazurilor a fost un efect de yo-yo.

Cristina spune că a auzit de la un medic din spitalul unde lucra despre efectul miraculos al Garcinia Cambogia Veda pentru slăbit. Așa că s-a hotărât să încerce impulsionată și de reușita acelui medic care pierduse în greutate 15 kg timp de o lună.

Întreaga poveste de succes a Cristinei Neagu care a slăbit fără dietă și sport 38 de kilograme în mai puțin de două luni o găsiți AICI.