Rețetă ruladă cu nucă de cocos și banane

Ingrediente:

Blat:
200 ml de lapte
50 grame de cacao (de preferat neagră)
5 linguri de zahăr
400 g de biscuiți (picnic)
1 fiolă de esență de rom

Cremă:
– un pachet de unt (250 g)
– 150 grame nucă de cocos
– zahăr 7-8 linguri
–  două banane

Mod de preparare ruladă cu nucă de cocos și banane:

Se sfărâmă biscuiții, după care se fierbe laptele cu cacao și zahărul. Se ia de pe foc și se adaugă esența de rom, apoi se amestecă toate cu biscuiții. Se lasă  să se răcească, iar după răcire se întinde pe un celofan ca o foaie de placintă.

Crema de cocos  se face astfel: se freacă untul moale cu zaharul până se topește după care se adugă nuca de cocos. Această cremă se întinde peste blatul de biscuiți și la urmă se pun bananele dealungu.

Se rulează toate și se dă la rece.

Rulada cu nucă de cocos și banane poate fi servită cu un vin alb sec.

Poftă bună!