Romania – Irlanda de Nord, live vineri pe TVR 1, de la ora 21.45

Vineri, 14 noiembrie, naționala de fotbal a României va juca împotriva Irlandei de Nord, pe Arena Națională, în runda a patra a grupei F de calificare la Euro 2016. Meciul Romania – Irlanda de Nord va fi live pe TVR 1 cu începere de la ora 21.45.

Romania - Irlanda de NordNaționala lui Anghel Iordanescu are în față cel mai dificil meci din preliminariile EURO 2016, împotriva liderului neînvins al grupei, Irlanda de Nord.

Potrivit Digi Sport, echipa de start a „Generalului” ar fi următoarea: Tătărușanu – Papp, Chiricheș, Grigore, Raț – Pintilii, Sânmărtean – Torje, Chipciu, Tănase – Stancu.

„Cel mai slab prim 11 posibil. Mi-e si rusine ca sunt roman cand vad ca un asemenea tricou legendar e purtat de Dodel. Suntem de rasul curcilor!
Sper totusi ca asta sa fie doar o gluma si sa nu fie echipa adevarata.Daca asa va fi primul 11, Maxim si Keseru mai bine s-ar retrage de la nationala.”, este de părere Stelistul într-un comentariu pe Digi Sport.

Suporterii nu vor putea afişa mesaje la meciul Romania – Irlanda de Nord. Decizia FRF a fost ca accesul cu orice tip de banner în incinta Arenei Naţionale să fie interzis, ca urmare a incidentelor de la partida cu Ungaria.

După cele trei runde jucate până acum, clasamentul grupei F arată astfel:

1. Irlanda de Nord – 9 pct.
2. Romania – 7 pct.
3. Finlanda – 4 pct.
4. Ungaria – 4 pct.
5. Grecia – 1 pct.
6. Feroe – 0 pct.

Să sperăm că tricolorii vor face un meci bun și vor câștiga pentru a avea șanse reale de calificare la EURO 2016.

HAI ROMANIA!