Show-ul de divertisment Romanii au talent 2019 care a ajuns la sezonul 9 este gata de a începe pe Pro TV. Primul episod al show-ului va fi difuzat vineri, 8 februarie, de la ora 20:30.

Gazdele emisiunii Romanii au talent vor fi aceiași ca și până acum, adică Smiley și Pavel Batroș. Componența juriului însă se modifică față de sezonul trecut, Mihai Petre revenind în show, după ce acesta a mai jurizat în trecut emisiunea.

Mihai Petre îi ia locul Mihaelei Rădulescu, care acum este prezentatoarea emisiunii Ferma (numită în trecut Ferma vedetelor).

Ce au spus jurații show-ului Romanii au talent 2019

„Cred că ne așteaptă cel mai spectaculos sezon din istoria emisiunii, în ceea ce privește talentele. Concentrația de momente excepționale a depășit așteptările mele. Sunt două acte artistice care în continuare îmi par ireale, deși le-am revăzut de câteva ori cu multă atenție. Unul dintre ele a primit de la mine butonul auriu. Este indiscutabil cel mai neașteptat golden-buzzer dintre toate cele pe care le-am dat în emisiune până acum”, a declarant Andi Moisescu.

„Eu trăiesc la maximum fiecare zi de filmare la Romanii au talent, rad în hohote, plâng, îmi țin respirația… Noul sezon duce totul la extrem, cred ca toți vor simți tensiunea imensă. Imposibilul chiar devine posibil în sezonul 9”, a spus Andra Măruță.

„Veți avea parte de foarte multe surprize în acest sezon la Românii au talent, surprize care vor veni atât de la concurenți, cât și din interacțiunile dintre noi, jurații. Din 8 februarie, fiecare vineri seară va fi încărcată cu bucurie și cu emoție, iar acestea vor veni din momentele incredibile prezentate pe scenă, pentru că #9suprem este, din punctul meu de vedere, cel mai bun sezon de până acum al show-ului”, a declarant juratul revenit în emisiune, Mihai Petre.

„Sezonul ăsta are de toate, momente incredibile, nemaipomenite… e clar că e sezonul suprem”, a spus Florin Călinescu.

Așadar, urmăriți emisiunea Romanii au talent 2019, care va începe din data de 8 februarie, de la ora 20:30, numai pe Pro TV.

Sursa: PaginadeMedia