Video complet Romanii au talent Sezon 5  Semifinala 5

Românii au talent – Sezonul 5 – Episodul 14 – Semifinala 5 – 5 iunie 2015. Video complet cu toate momentele de vineri seara de pe scena „Românii au talent”.

Vineri, 5 iunie, Pro TV a difuzat live penultima ediție a celui mai îndrăgit show de divertisment „Românii au talent”. Toate momentele concursului au fost foarte bune, însă, conform regulamentului, doar trei dintre cei doisprezece concurenți au fost aleși pentru finală.

Publicul telespectator a ales prin vot doi dintre finaliștii Semifinalei 5 „Romanii au talent”. Aceștia sunt Bogdan Dumitrașcu, care a intrepretat piesa „You Raise Me Up” (Westlife), și dansatorii de la Kid-A cu un dans contemporan.

Juriul a avut misiunea de a alege pe cel de-al treilea concurent pentru Marea Finală a emisiunii „Românii au talent”. Dintre Alexandru Marian și Yeva Shiyanova, clasați pe locurile 3 și 4 în urma televotului, decizia a fost pentru Yeva Shiyanova.

Cei care nu au urmărit Semifinala 5 „Românii au talent” din 5 iunie, pot vedea mai jos un video complet cu toate momentele show-ului.

Inregistrare TV din emisiunea ,,Romanii au talent”, de la ProTV, Sezonul 5 Episodul 14 – 5 Iunie 2015.
Nu dețin acest videoclip!
© MediaPro