Romii vor sa-si faca televiziune. Regele Dorin Cioaba va avea o emisiune numita “Ca la usa cortului”

Proaspat întors din Macedonia, regele international al romilor, Dorin Cioaba, este pus pe fapte mari. Vrea sa deschida o televiziune si sa înfiinteze o echipa de fotbal.

Regele international al romilor spune ca vrea sa înfiinteze o televiziune care sa aduca în atentia opiniei publice probleme comunitatii. Potrivit acestuia, postul se va numi IRU TV, dupa numele International Romani Union, organizatie în fruntea careia Dorin Cioaba i-a succedat tatalui sau, Florin Cioaba, cel care a murit în acest an.

Din grila noului post TV, care va începe sa emita cel mai devreme în aprilie anul viitor, nu vor lipsi stirile, dezbaterile si emisiunile de divertisment. Iar Dorin Cioaba spune ca va avea propria lui emisiune, intitulata sugestiv “Ca la usa cortului”.

“O emisiune din asta voi modera personal în care voi invita personalitati publice locale si internationale, dar vreau sa le dam clasa realizatorilor romani, sa le aratam cum se face o emisiune si una dintre ele va fi “ca la usa cortului” unde ne certam online fara sa avem probleme”, a spus Dorin Cioaba.

Continuarea pe adevarul.ro