Noul Samsung Galaxy S9, lansat recent de compania coreeană la MWC 2018, poate fi cumpărat acum, telefonul fiind disponibil în stoc la QuickMobile. Device-ul a venit în acest magazin online în trei variante de culoare: negru, albastru și violet. Prețul telefonului este cel anunțat, adică veți plăti pentru el suma de 3.900 lei.

Să vă spun sincer, eu mi-aș achiziționa un Galaxy S9, pentru performanța camerei de care dispune. Ca să ai în buzunar un telefon care să filmeze super slow motion cu 960fps@720p este ceva fantastic. Plus că face fotografii de calitate superioară în condiții de lumină scazută. Asta mi-a plăcut mult și la S8.

Un alt motiv pentru care mi-aș lua un Samsung Galaxy S9 este că poți înregistra clipuri video cu emoji-uri care vorbesc, cântă sau fac orice altceva îți dorești tu să facă. Te poți folosi de acestea pentru a face filmulețe animate pe care să le încarci pe canalul tău de YouTube. Practic nu mai trebuie să te chinui cu Character Animator de la Adobe. În plus, poți crea emoji-ul tău în 18 autocolante create automat, ce prezintă o serie de emoții și care pot fi folosite atunci când discutați pe chat. Și multe alte motive lesne de înțeles pentru cunoscători. 🙂

Așadar, dacă vă doriți acest telefon fantastic, aveți posibilitatea să vi-l comandați acum de la QuickMobile. Magazinul online amintit vine în această perioadă și cu un cadou de nerefuzat (Card Memorie Micro SDXC Samsung Evo Plus de 128GB) pentru cei care își achiziționează acum un Samsung Galaxy S9.