Simona Halep atacată dur de Radu Banciu: „o semi-analfabetă de 22 de ani”

img_121141O temă de discuţie pe care o lansez ca urmare a afirmaţiei grosolane a unui prezentator “de expepţie”, Radu Banciu, la o emisiune pe B1 Tv, când făcea critici la adresa primului ministru, Victor Ponta, care s-ar fi folosit de poza Simonei Halep pentru a obţine like-uri pe pagina sa de Facebook.

„Cum să fii atât de măgar? Astea sunt cele mai odioase maniere prin care un om politic care are toate pârghiile la dispoziţie profită de o semi-analfabetă de 22 de ani sau câţi are aia săraca, care prin munca ei, bravo ei, a ajuns o sportivă cunoscută de toată lumea. Ce treabă ai, mă, tu cu ea”, a comentat Radu Banciu,

după cum scrie gandul.info.

Stau acum şi mă întreb cum de acest jurnalist poate să spună asemenea vorbe la o emisiune tv. Asemenea lucru nu-l poţi afirma nici măcar într-un cerc de prieteni, dacă ai un pic de minte şi ţii cât de cât la imaginea ta sau dacă nu, măcar pentru munca titanică depusă de Simona Halep ca să ajungă una din cele mai bune tenismene ale lumii.

Ce i-o fi făcut oare Simona Halep acestui prezentator de este atacată atât de dur, ţinând cont şi de faptul că nu este prima oară când face astfel de atacuri asupra celebrei sportive din lumea tenisului?