Single nou Pepe – Ce fată

„Ce fată” este cel de-al treilea single lansat de Pepe pentru viitorul său album după Femei periculoase şi Iubire interzisă”.

Pepe - Ce fata„Ce fată” este o piesă care îmi place foarte mult şi spre deosebire de celelalte producţii de pe album a ieşit repede. Am pus deja pe foaie şi o idee de videoclip mai ales că, după o primă audiţie, foarte mulţi dintre prieteni şi colegi aşteapta invitaţia la filmări. Va fi o petrecere nebună, nebună de tot cu foarte multe guest staruri. La un moment dat, fiecare dintre noi a fost pus într-un fel sau altul în situaţia pe care o povesteşte „Ce fată” aşa că totul o să decurgă natural. Am vrut ca sound-ul piesei să fie diferit de ceea ce am făcut până acum. De la linia melodică şi până la mix şi master totul este dus către partea de club a lucrurilor. „Ce fată” va fi promovată la TV şi pe radio în perioada următoare şi sper ca în cel mai scurt timp posibil să filmăm şi clipul” a spus Pepe.

 

Compoziţia şi versurile noului single sunt semnate de Pepe, iar partea de publishing aparţine Pepe Latin Music, label-ul propriu al artistului.

Cum vi se pare noul single a lui Pepe, „Ce fată”?