Snapchat lansează o nouă actualizare 3D Friendmoji Deluxe, care vă permite să creați videoclipuri Bitmoji cu prietenii

La sfârșitul lunii ianuarie Snapchat a venit cu Bitmoji Deluxe: versiuni mai extinse ale păpușilor personali emoji. Aceste păpuși pot fi, de asemenea, plasate din realitate augmentată în lumea reală, cu noul 3D Friendmoji Deluxe. La fel ca și în cazul altor Lentile Lumii din Snapchat, păpușile sunt plasate pe imagini ale mediului, astfel încât acestea să arate că sunt de fapt acolo.

Modelele 3D Friendmoji Deluxe sunt disponibile în conversații cu prietenii. Răspunzând într-o astfel de conversație cu o fotografie sau un videoclip, utilizatorii pot pune propriile Bitmoji împreună cu cele ale unui prieten din lumea reală. Utilizatorii pot lăsa Bitmoji să joace o scenă pe care să o poată plimba și pe alții.

Odată înregistrată, scena poate fi trimisă prietenilor cu Bitmoji sau adăugată la povestea Snapchat a utilizatorului. Actualizarea este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS de luni, însă utilizatorii trebuie să fi creat un Bitmoji propriu pentru a utiliza această funcție cu prietenii.

sursa