Soluţii de iluminat cu tehnologia LED

Oricine îşi doreşte reducerea costurilor la energie electrică pentru iluminatul casnic, dar puţini ştiu ce soluţii să folosească pentru a avea un consum mic la curent.

iluminat-ledS-a văzut că în ultima perioadă a crescut simţitor interesul consumatorilor casnici şi industriali, dar şi a primăriilor în cazul iluminatului stradal, pentru produsele de iluminat cu LED. Motivul este simplu. Dacă facem o comparaţie, becurile cu LED sunt cu 60% mai eficiente energetic decât becurile economice şi cu 90% decât becurile incandescente.

Pentru a satisface toate cerinţele acestor consumatori, LED-Zone.ro vine în sprijinul lor cu o gama variată de soluţii de iluminat cu LED ce economisesc până la 90% din consumul actual cu iluminatul tradiţional. Pe lângă consumul redus, aceste produse de iluminat au şi un design modern, cu o durată de funcţionare mult mai lungă faţă de soluţiile existente.

Ca şi soluţii de iluminat cu tehnologia LED gasiţi produse precum becuri, becuri spot, spoturi, bandă LED, tuburi, plafoniere, proiectoare, pentru iluminat industrial şi stradal, etc.