După meciul ACS Berceni – Steaua din şaisprezecimile Cupei României Timişoreana încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea roş-albaştilor, s-a văzut că echipa campioană nu are un lot aşa de grozav. Dacă lipsesc câţiva titulari de drept în trupa lui Costel Gâlcă, jocul nu mai este atât de roz.

Sursa foto: digisport.ro

Sursa foto: digisport.ro

În meciul de joi, ASC Berceni a ţinut piept steliştilor cedând până la urmă după ce a rămas fără un jucător pe teren la eliminarea lui Ettien, care a văzut direct cartonaşul roşu pentru un fault dur asupra lui Filip. A fost necesar şi intrarea lui Keşeru şi Chipciu ca lucrurile din tabăra Stelei să se limpezească. Golurile partidei au fost înscrise de Iancu în minutele 75, 90 şi 90+3.

Iată echipa Steaua în meciul cu ASC Berceni: Cojocaru – Râpă, Luchin, Papp, Toşca – Breeveld (min.82 Keşeru), Filip (cpt) – Vîlceanu (min.72 Chipciu), Iancu, Stanciu (min.58 Neagu) – Rusescu.

De aici vine şi întrebarea: Steaua are un lot subţirel sau echipa nu a fost concentrată aşa cum trebuie având în faţă o echipă din divizia secundă?