Steaua s-ar putea desfiinţa!

Ştirea ce s-a văzut tot mai mult azi 25 mai 2013 pe toate site-urile de ştiri din România este că Steaua se va desfiinţa în cazul în care Gigi Becali va fi condamnat în dosarul „Valiza”.

„Va anunţ că echipa de fotbal Steaua moare. Gigi Becali va fi condamnat în dosarul Valiza şi, pentru că s-au rulat bani negri, Steaua va fi retrogradată. Adio Champions League, adio Liga 1. Steaua va muri, se va desfiinţa! Uitaţi de Steaua, se alege praful de ea!”, a spus Corneliu Vadim Tudor după cum relatează realitatea.net.

Fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olăroiu, şi-a arătat solidaritatea cu Gigi Becali purtând la petrecerea organizată de clubul Al Ain pentru suporteri cu ocazia câştigării celui de-al doilea titlu, un tricou pe care era imprimată o fotografie cu latifundiarul din Pipera.

Cosmin Olaroiu

Sursa foto: realitatea.net

Luni se va da verdictul final în dosarul Valiza, iar dacă Becali va fi condamnat, atunci Steaua va avea probleme serioase şi va fi retrogradată, dar eu personal nu cred că se va ajunge până la desfiinţarea clubului de fotbal. Cel puţin asta sper!