Storcătorul de fructe şi legume este indispensabil din bucătărie pentru iubitorii de sucuri naturale

storcator-fructe-legume-31411Că tot a venit toamna, anotimpul fructelor şi legumelor, este timpul şi pentru sucurile naturale care sunt foarte bogate în vitamine atât de necesare sănătăţii. Acum se pot găsi fructe şi legume la preţuri mai mici şi mai sănătoase decât cele din marketuri. Nimic nu este mai bun pentru sănătatea ta decât un pahar de suc natural făcut la tine în bucătărie.

Pentru preparea sucurilor naturale din fructe şi legume, aveam nevoie de un storcător. Dar cum spaţiul din bucătărie devine din ce în ce mai mic odată cu utilarea ei cu nenumărate ustensile, am hătărât ca la achiziţionarea obiectelor de uz casnic să ne orientăm ca acestea să poată fi folosite pentru mai multe lucruri.

Am dat o geană pe măritul internet şi am găsit Grand Juicer 3 în 1, care mi s-a părut a fi storcătorul potrivit pentru ceea ce căutam eu. Acesta poate fi folosit ca storcator de fructe şi legume pentru a face sucurile naturale mult dorite, pentru măcinat, dar şi ca mixer. Am dat comanda pe net pentru această ustensilă casnică şi aştept să sosească. Deja mă gândesc la sucul de morcovi ce-l voi pregăti chiar în ziua când va sosi storcătorul.

suc-natural-morcovi