telefoane lumia

Cityman şi Talkman, două telefoane Lumia pe care Microsoft va lansa Windows 10

După cum spune Playtech, Lumia Cityman şi Lumia Talkman ar putea fi următoarele vârfuri de gamă ale Microsoft care vor avea preinstalate Windows 10.

Cele două telefoane Lumia ce vor fi lansate până la sfârșitul anului, vin cu specificații de top, care vor impresiona cu siguranță iubitorii de smartphone-uri cu sistem de operare Windows.

Telefoanele Lumia Cityman vin cu un display QHD de 5,7 inci, un procesor Qualcomm octa-core și memorie RAM de 3GB. Spațiul de stocare intern va fi de 32GB ce va putea fi extins printr-un card microSD. Vor fi dotate cu o camera principală de 20 megapixeli și o cameră frontală de 5 megapixeli, iar bateria va fi de 3300mAh.

Lumia Talkman este un al doilea device care ar putea ajunge în mâinile publicului larg până la finele acestei veri preinstalat cu Windows 10 pentru telefoane. Acest model de telefon este puțin mai mic decât Cityman, având un display Quad HD de 5,2 inci. Performanţa sa va fi asigurată de un procesor Snapdragon 808 de la Qualcomm, 3GB RAM şi o baterie de 3.000 mAh. Camerele foto/video sunt identice cu ale telefonului Lumia Cityman.