Care sunt bijuteriile preferate, cele de aur, argint sau gablonţurile?

22551114Noi femeile, ne dorim să arătăm întodeauna bine, să fim frumoase, elegante, dar pentru asta trebuie să fim atente şi la accesoriile pe care le purtăm şi în special la bijuterii pentru a scoate în evidenţă exact acele trăsături care să ne avantajeze. Bijuteriile au fost şi vor fi întotdeauna accesoriile pe care femeile le iubesc şi le poartă mereu, pentru a-şi accentua frumuseţea naturală.

Foarte multe femei preferă aurul printre care şi eu, dar am văzut că în ultima vreme tendinţa este către argint. Nu ştiu care este cauza. Poate stiţi voi. O fi oare din cauza crizei, argintul fiind mai ieftin, sau aşa este trend-ul? Părerile sunt împărţite. Bijuteriile de argint sunt mai accesibile ca pret, astfel că se pot alege modele mai sofisticate şi cu gramaj mai mare. Argintul este ales şi pentru proprietăţile benefice pentru cel ce îl poartă.

Mai nou, şi la noi in Romania, a început moda gablonţurilor pentru că sunt mai ieftine, elegante, se pot asorta uşor cu orice ţinută, găsindu-se modele pentru fiecare ocazie.

Voi ce preferaţi mai mult, bijuteriile de aur, argint sau gablonţurile?