Cele mai tari şi căutate jocuri şi jucării pentru copii

papusi-bratzillazEste foarte clar că cele mai căutate cadouri de Paşte pentru copii sunt jocurile şi jucăriile. Ce poate face un copil mai fericit decât jocul sau jucăria momentului. Dar cum să alegem un astfel de cadou din multitudinea de oferte de pe piaţa de jocuri şi jucării pentru copii?

Desigur nu este uşor în a face alegerea potrivită dacă nu întrebăm odrasla despre care jocuri şi jucării vorbesc copiii la şcoală. Eu aşa am aflat de la fiica mea despre păpuşile manechin Bratzillaz – Şcoala de Magie care poartă denumiri ca Illiana Honesty, Jade J’Adore sau Victoria Antique ori Bratzillaz – Păpuşi vrăjitoare precum Angelica Sound, Carolina Past, Sienna Calmer, etc…

Aşadar, anul acesta, pentru feţite sunt foarte populare papuşile „Bratzillaz” şi „Papusa Maia”, genţile adaptabile „Color Chic”, iar pentru băieţi titirezii „Fly Wheels” şi jucăriile de imitaţie „X-Shot”.

Din categoria jucăriilor pentru toate genurile, se optează pentru figurinele din seria „Dragons – Dragonul Zburator„, seturile de creaţie „Junior Art” sau pluşurile „Puffy Pets”, aceste branduri fiind în topul preferinţelor copiilor.

Voi ce jocuri şi jucării aţi ales copiilor voştri pentru cadoul de Paşte?