CFR CLUJ-FCSB LIVE STREAM PLAY-OFF LIGA 1. Vezi Online Video Streaming partida de duminică, 18 martie 2018

CFR Cluj și FCSB se vor întâlni duminică, 18 martie, în etapa a 2-a a play-off-ului Ligi 1 și vor fi live online stream pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look  Plus. Derby-ul se va disputa pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, cu începere de la ora 20:45. Partida va fi artitrată la centru de Ovidiu Haţegan, considerat cel mai bun arbitru român la acest moment.

Antrenorul CFR-ului spune că partida de duminică nu este decisivă, însă o victorie a echipei sale i-ar permite să se desprindă la 5 puncte în fruntea clasamentului. Va fi un avans care va fi foarte greu de recuperat de FCSB.

„Indiferent de rezultat, mai rămân opt meciuri, 24 de puncte şi campionatul se joacă până în ultima etapă”, a spus Dan Petrescu.

La rândul său, Nicolae Dică a declarat că dacă CFR Cluj va câștiga partida, vor fi favoriți la campionat, dar nu va fi un meci decisiv.

Echipele probabile de start

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureşan, Camora – Djokovic, Hoban, Culio – Deac, Ţucudean, Omrani. Antrenor: Dan Petrescu.

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Moncilovic, Junior Morais – Pintilii, Nedelcu – Man, Budescu, Fl. Tănase – Alibec. Antrenor: Nicolae Dică.

Meciul derby CFR Cluj – FCSB poate fi urmărit live stream online video pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look  Plus.