Cheia succesului pentru obţinerea permisului de conducere auto Categoria B 

obtinere-permis-de-conducereIată câteva lucruri de care trebuie să ţii cont când vrei să obţii permisul de conducere auto Categoria B:

permisul auto se ia foarte greu aşa că examenul teoretic trebuie tratat ca pe un examen de facultate învăţând până în cele mai mici detalii Ordonanţa de urgenţă privind circulaţia pe drumurile publice;

antrenează-te pe cât mai multe chestionare obţinând cel puţin 22 de puncte din 26 la toate chestionarele făcute. Un chestionar ratat ar putea fi cel de la examen aşa că nu risca! Totodată te vei obişnui cu rezolvarea chestionarelor pe computer, bifarea acestora cu abilitate la examen, precum şi administrarea eficientă a timpului.

nu lipsi de la cursurile de pregătire practică şi cere instructorului să insiste asupra manevrelor la care te simţi nesigur, iar la nevoie, ia ore suplimentare. Cere-i intructorului să simuleze de mai multe ori examenul practice. Acest lucru te va ajuta foarte mult dacă vrei să iei permisul auto din prima.

dormi bine şi linişteşte-te înainte de examen. Evită pastilele de liniştire deoarece acestea ar putea să-ţi genereze confizie la partea teoretică şi încetinirea reflexelor la cea practică.

la examen, adu-ţi aminte de simulările de examen ale instructorului. Trebuie să fii calm şi atent la indicaţiile poliţistului. Există şi greşeli care nu “te pică “ la examen: schimbarea greşită a vitezei sau oprirea motorului. Treci peste ele cu un aer sigur ca să ai moralul ridicat pentru restul examenului.

Dacă ţii cont de toate lucrurile amintite mai sus, este imposibil să nu iei examenul pentru obţinerea permisului auto Categoria B. Mult succes!