Cum au slăbit după sarcină, vedetele din România

Mămici precum Nicoleta Luciu, Andreea Marin Banică, Monica Columbeanu, Gabriela Vrânceanu Firea, Adelina Chivu sau  Diana Munteanu şi-au recăpătat silueta pe care o aveau înaintea sarcinii.

Ne-am uimit cu toţii de kilogramele în plus pe care le-a luat Nicoleta Luciu în timpul sarcinii, dar cu ajutorul unui antrenor personal şi a unei diete foarte riguroase, aceasta a reuşit să slăbească 35 de kilograme.

Andreea Marin Banică a slabit circa 10 kilograme fără să ţina o dietă anume. Andreea a povestit la emisiunea „Happy Hour” de la ProTV că a reuşit să scape de 10 kilograme exclusiv prin sport.

La doar câteva săptămâni după naştere, Monica Columbeanu arăta din nou ca un top model. Evident, a avut secretele ei! Iar dintre acestea, Monica spune că cel mai important a fost alăptatul.

Gabriela Vrânceanu Firea a tras din greu pentru a slăbi după naştere. Şi a reuşit. Vedeta a dat jos 22 de kilograme în doar trei luni printr-o dietă strictă.

„Am slăbit 22 de kilograme în trei luni, după naştere. Am urmat o dietă hipocalorică. Un exemplu de meniu zilnic ar fi: mic dejun – fulgi de ovăz fin plus seminţe de in cu iaurt cu zero la sută grasime, prânz – peşte alb sau carne de curcan la grătar cu brocoli sau salată de crudităţi, iar la cină, brânză Făgăraş cu nucă şi puţină miere.

Zilnic, am băut ceai de soc, este depurativ şi detoxifiant. Am făcut zilnic masaj cu două tipuri de creme, dar şi gimnastică de trei ori pe săptămână ”” a declarat Gabriela Firea pentru Cancan.

Adelina Chivu nu a avut nevoie de prea mult efort pentru a reveni la formele iniţiale. Mai mult, pe parcursul celor două sarcini, soţia fotbalistului Cristian Chivu a reuşit să-şi menţină sub control greutatea, astfel că la nici o lună de la naştere, bruneta a afişat o siluetă foarte frumoasă.

Diana Munteanu  a declarat pentru protvmagazin.ro modul în care a dat jos foarte multele kilograme acumulate. „După sarcină am slăbit 40 kg, multe au fost retenţie de apă, iar de cele care n-au fost, am scăpat mâncând salate şi carne slabă la grătar”.

Vreau să întreb cititoarele blogului meu cum au slăbit după sarcină?