Diana Popistaşu, câştigătoarea Miss Earth România, a renunțat la titlu

Diana Popistaşu, câştigătoarea Miss Earth România 2012, renunţă la titlu în favoarea Iuliei Dumitrescu, care va reprezenta România la concursul internaţional de frumuseţe care va avea loc în Filipine, în luna noiembrie, informează Mediafax.

Iulia Monica Dumitrescu

Aceasta însă nu ar fi putut pleca în Filipine, „din motive şcolare”. Astfel, ea a cedat coroniţa şi titlul Miss Earth România 2012, conform regulamentului competiţiei, următoarei clasate în concurs -Iulia Monica Dumitrescu din Cluj-Napoca. Iulia este studentă în anul II la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii „Babeş Bolyai” din Cluj-Napoca.

„Din motive personale, mai exact cursurile Facultăţii de Drept pe care o urmez, vă anunţ cu regret că nu voi putea reprezenta România în cadrul concursului Miss Earth 2012 desfăşurat în Filipine în perioada 3 – 25 noiembrie, deoarece nu am posibilitatea să plec într-un interval atât de îndelungat. Însă vreau să mulţumesc tuturor sponsorilor şi organizatorilor pentru competiţia organizată şi pentru efortul depus şi mai ales pentru faptul că totul a fost o experienţă frumoasă şi unică pentru fiecare dintre noi. Le felicit sincer pe toate câştigătoarele, deoarece merită, şi îi urez mult succes celei care va merge în locul meu şi ştiu cu siguranţă că ne va face mândri pe toţi”, a declarat Diana Popistaşu.

Noua deţinătoare a titlului Miss Earth România 2012 va pleca luni în Filipine, acolo unde va concura în perioada 5-26 noiembrie alături de alte aproximativ 80 de candidate din tot atâtea ţări din întreaga lume pentru câştigarea competiţiei Miss Earth.