Jean Pădureanu jefuit

Preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu a fost jefuit în plina stradă în centrul Bucureştiului de un tip care a crezut că are bani în servietă.
El a fost atacat chiar la colţul blocului unde deţine un apartament. Jean Padureanu a fost împins de tâlhar şi s-a lovit la cap şi la mâini.

„Când să urc scările în bloc m-am dezechilibrat şi m-am trezit că cineva îmi dă un brânci. Am căzut şi m-am lovit la maini şi la cap. Un individ trăgea să îmi ia geanta. Văzând că nu poate, mi-a smuls borseta, care îmi alunecase. Nu aveam bani în ea. Doar paşaportul, nişte acte ale clubului şi stampila clubului. L-aş ruga să mi le dea înapoi, să le arunce în faţa casei. L-aş şi cinsti dacă ar face acest lucru.

Bani n-aveam, aveam doar acte. Eu în toate ocaziile am spus că n-am bani să plătesc jucătorii, iar ei au crezut că am luat bani. Eu n-am atâţia bani câţi cred ei că am. Eu cunosc în zona aceea câţiva indivizii de genul ăsta şi îmi cereau de o bere. Le dădeam, ce să le fac?”, a declarat Jean Padureanu la Romania TV.

Mă întreb eu acum, care mai este siguranţa cetăţeanului în România de azi?