Magazine Online cu mari reduceri de Black Friday 2012 (Vinerea Neagră)

Aşteptăm cu toţii reducerile de Black Friday 2012 (Vinerea Neagră), zi ce cade anul acesta pe 23 noiembrie. Prin comunicatele de presă, şefii magazinelor online au spus ca au pregătit aceste site-uri ca să poată face faţă valurilor de vizitatori ce se aşteaptă vineri.

Anul trecut, peste 100.000 de utilizatori s-au aflat în acelaşi timp pe site-ul eMag de Black Friday, aglomerând traficul până la imposibilitatea utilizării domeniului web, a declarat pentru Ziarul Financiar, Iulian Stanciu, directorul general al companiei care deţine aproape două treimi din comerţul IT online din Romania.

 Altex Romania, cel mai mare retailer de electronice, electrocasnice şi produse IT din România după cifra de afaceri, se aşteaptă la vanzari de 5 mil. euro pe data de 23 noiembrie când va avea loc evenimentul de shopping „Black Friday”, potrivit unui anunţ al companiei.

Sperăm să putem accesa în timp util aceste magazine pentru a beneficia de marile reduceri promise cu începere de la ora 00.00 pentru unele site-uri.

Iată câteva magazine unde putem face cumpărături online de Black Friday 2012 sperăm noi la reduceri cât mai mari: eMAG.ro,  clickshop.ro,  evomag.ro, altex.ro, domo.ro, flanco.ro.