Mesaje de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României

Data de 1 Decembrie a devenit Ziua Naţională a României în urmă cu 22 de ani, după înlăturarea regimului communist, datorită semnificaţiei pe care  o are din punct de vedere istoric. La 1 Decembrie 1918, Adunarea Naţională de la Alba Iulia, constituită din 1228 de delegaţi şi sprijinită de peste 100.000 de români veniţi din toate colţurile Ardealului şi Banatului, a adoptat o Rezoluţie prin care s-a consfinţit unirea tuturor românilor din Transilvania, Bana­t, Crişana şi Maramu­reş cu România.

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale a României, aveţi prilejul de a trimite celor dragi şi tuturor cunoscuţi1or mesaje cu urări de 1 Decembrie.

“ La mulţi ani România! La mulţi ani prieteni! La mulţi ani români de pretutindeni!”

“Ziua naţională a României este perioada ideală în care analizăm cine suntem şi cum am ajuns aici. La mulţi ani România!”

“Familia noastră de români vă urează la mulţi ani unor români adevaraţi!”

“La mulţi ani României, tuturor românilor şi celor ce simt şi gândesc româneste!”

“Nu uita să fii mândru că eşti român, nu uita câţi s-au sacrificat pentru ca tu să traieşti liber pe acest pământ. La mulţi ani România!”

“La mulţi ani români, oriunde v-aţi afla!”

“Fie ca 1 Decembrie să vă aducă sănătate, fericire şi multă bucurie alături de cei dragi şi apropiaţi.”

“La mulţi ani tuturor românilor şi celor ce iubesc România!”

“Cu prilejul Zilei Naţionale a României, doresc poporului român cele mai calduroase felicitari şi urări de sănătate, bunăstare, prosperitate şi mult succes!”