Mesaje şi urări de Sfinţii Constantin şi Elena

Sfintii Constantin si ElenaÎn fiecare an, pe 21 mai românii creştini sărbătoresc ziua Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena, iar cu cu prilejul acestei sărbători se trimit mesaje celor dragi cu felicitari şi urări de ziua onomastică.

Iată mai jos cateva sugestii de astfel de mesaje ce pot fi trimse prin sms partenerilor sau prietenilor cu aceasta ocazie:

Un gând senin şi câteva şoapte trimise din zări îndepărtate să-ţi spună la ureche clipe curate, iubire, fericire, sănate. La mulţi ani, Constantin!

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori. La mulţi ani, Ileana!

La mulţi ani! Sfinţii Constantin şi Elena să te călăuzească mereu!

Îţi urez “La mulţi ani”, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Constantin pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să-ţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară!

E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. La mulţi ani!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate ţi toate dorinţele să ţi se împlinească. La mulţi ani, Constantin/Elena!

Cu ocazia zilei de nume, îţi doresc un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire!

Sfântul căruia îi purtaţi numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă linişte şi pace şi să nu lase ca speranţa să se stinga din sufletul dumneavoastră. La mulţi ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!

De ziua ta, prietene Costel,
Eu îţi doresc o sănătate de oţel,
Să ai noroc mereu cu carul,
Mereu să-ti umple banii buzunarul!

La mulţi ani din partea mea tuturor ce poartă numele de Constantin sau Elena!